opc_loader

Wensenlijst

inline
Levering

Wij proberen er zorg voor te dragen uw bestelling binnen 48 uur te leveren.

Merken
Recensies
Geen reviews
Gastenboek
Wil Gerits 
2019, een nieuwe webshop speciaal voor u...
Winkelwagen

Vallejo Verf

foto Vallejo

ACRYL KLEUREN.
Een serie van 218 kleuren, hoog pigment, ontwikkeld voor modellen en miniaturen en ideaal voor het decoreren van tinnen soldaatjes."MODEL COLOR" is bedoeld voor alle oppervlakken en speciaal ontwikkeld om te hechten op plastic en polyester.De kleuren laten zich vloeiend aanbrengen en bedekken grote oppervlakken gemakkelijk en zonder zichtbare penseelstreken (verdun met water voor Airbrushen); de samenstelling maakt de verf ook perfect voor kleine details of miniatuur kunstwerk.
Alle tinten drogen op tot een mat eindresultaat, behalve de metallic en transparante kleuren. Als een glanzend, gelakt resultaat gewenst is, voeg dan een of twee lagen "Briliant varnish" toe. Met "Metallic Medium" kunt u matte kleuren in metallic tinten veranderen. Het heeft altijd de voorkeur om de vernis in dunne lagen aan te brengen en ze tenminste 1 uur te laten drogen, voordat de volgende laag aangebracht wordt.
De transparante kleuren geven een glanzende afwerking, kleuren de oppervlakte, maar verbergen de houtnerven of andere kenmerken niet. Op modellenworden ze direct aangebracht voor het kleuren van koplampen en verlichting; verdunt met "Mat Medium" zijn deze tinten ideaal voor het nabootsen van getint glas, Het aanbrengen van een laag transparante kleur, over dezelfde kleur in mat, geeft een extra glanzend, speciaal effect. "MODEL COLOR" kan verdunt worden met water en alle kleuren kunnen met elkaar gemengd worden.
Het product bevat geen oplosmiddelen en is niet ontnlambaar. De kleuren bevatten geen lood-pigmenten, of ingredienten die de gezondheid schaden.
Fouten kunnen meteen gecorrigeerd worden met water, of met een klein beetje alcohol. Als de verf droog is, is het waterproof en permanent. "MODEL COLOR" wordt geleverd in een 17ml flesje met druppelaar. Deze verpakking voorkomt dat de verf vervliegt en indroogt. U kan kleine hoeveelheden gebruiken en het product kan lange tijd bewaard worden.